Campanie: O pianina pentru Liceul de Muzica

Jazz Updates & Soundcreation initiază campania: “O pianina pentru Liceul de Muzica”.
Ne propunem sa strangem fonduri pentru a cumpara o pianina pentru Liceul de Muzica Ion Vidu din Timișoara.

“ Am început sa improvizez la pian în adolescentă și cum nu aveam un  pian acasă mă strecuram în chiliile de studiu de la Liceul de Muzică din Cluj Napoca, aflat la vremea aceea în Mănăstirea Franciscana din Piața Muzeului. Fiind în număr limitat îmi aduc aminte de competiția acerbă pentru a obține una din acele chilli de studiu cu pian.Îmi aduc aminte de fapt cat de mult îmi lipsea accesul la un instrument decent, un pian, o pianina. O situație care continua, din pacate, și astăzi pentru mulți elevi si studenți din România. O pianina pentru Liceul de Muzica își propune sa schimbe ceva din toate acestea” 

își amintește pianistul Lucian Ban.

Veniturile din biletele ‘STiLL LiVE’ vor fi donate în totalitate campaniei “O pianină pentru Liceul de Muzică”. Donații suplimentare se pot face în contul Asocatiei Sound Update.
Va mulțumim!

Asociatia Sound Update
Timisoara, str. Moise Doboşan, nr. 5, SAD 1
cod fiscal 39310902
cont bancar  RO97BTRLRONCRT0440510801 – Banca Transilvania


Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?


Ne bucurăm enorm să putem organiza după 15 luni primul concert LIVE cu artiști internaționali și să celebrăm restartul, dar în același timp virusul nu a dispărut și ultimile reglementări legale ne impun anumite condiții.
Echipa JazzUpdates, artiștii vă mulțumesc pentru înțelegere !

• Concertele & evenimentele STIL LIVE! sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE (cu ambele doze și la min. 10 zile de la rapel) sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.

• Rugăm toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face pe baza acestor documente.

• Te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajută să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare ale spațiului și programul concertelor STILL LIVE.

• Am limitat pe cât posibil numărul de locuri în așa fel încât să respectăm limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Te rugăm să faci tot posibilul să menții distanțarea socială față de ceilalți participanți. 

• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, și te incurajam să porți masca și să respecți regulile de distanțare socială atunci când ești la acces, și să ai grijă de tine și de cei din jur. 

Multumim!


𝗣𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝗶:
Primaria Municipiului Timisoara
Casa de Cultura a Municipiului Timisoara
Institutul Francez din Timisoara
Soundcreation
Litens Romania
Faber. Community
MPPL Business Law
4Led.ro
Banat Interlink

%d bloggers like this: